Нашия ендуро проект 2-ра част

Истината е, че почти бяхме готови да пуснем на пазара ендуро велосипеда ни, но някак не се чувствахме съвсем сигурни и удовлетворени от това което щяхме да направим. На теория постигнахме всичко, което целяхме и това в голяма степен е така, но осъзнаваме, че тази рамка не може да разгърне пълния потенциал на електрическа ендуро машина и не искаме да има дори един клиент, който няма да е напълно задоволен от покупката си.

Затова задраскваме всичко свързано с развитието на тази рамка за ендуро цели и сменяме стратегията!

За прохождащ микро бизнес като нашия, най-разумния вариант смятаме че остава дистрибуцията на доказал се продукт, който може да предложи повече, да покаже повече, да очарова! Това на което сме се спрели очакваме да надхвърля възможностите по отношение на катерачни способности на всичко което се задвижва чрез хъб мотор в каплата, включително и да произведе 4 пъти по-голям въртящ момент от този на най-високия клас Stealth електрически велосипед.

Очаквайте скоро и видео по въпроса!

До тогава, можете да се възползвате от нашите услуги, китовете за електрифициране на обикновен велосипед в нашия сайт, а рамките които сме направили до момента смятаме да ги окомплектоваме като готови велосипеди 2000W за градска/междуградска среда на намалени цени.

харесва ли ти статията?

Share on facebook
Сподели във Facebook
Share on twitter
Сподели в Twitter
Share on linkedin
Сподели в Linkdin
Share on pinterest
Сподели в Pinterest

напиши коментар

 .

×

Cart