Качество, коректност, гаранция, надминати очаквания - не се срещат често на едно място, но ние от ОФЕР Байкс ЕООД сме тук за да ги доставим!

 

Какво целим и защо го правим?       

Започвайки със страст и търсене на границите на постижимото с електрическите двуколесни превозни средства, искра която се превърна в бурен пламък и създаде YouTube канала ни, помогна да намерим съмишленици и партньори, да се развием в бранд, който е синоним на компетентност и благонадеждност в сферата на литиево-йонните батерии и електрически велосипеди. Това създаде цел – да бъдем решение на проблемите на много хора, които търсят точно определени превозни средства, освобождаващи от петролната индустрия, чисти, екологични и най-вече доставящи неподправено и освобождаващо забавление и удовлетворение. Така постигнахме първата си цел – хобито се превърна в професия, а следващата цел е да водим пътя към новаторството и да продължим да споделяме с вас това, което истински разпалва нашия пламък.

В какво сме най-добри?   

Особено сме горди с поточната ни линия за литиево-йонни батерийни пакети, която създава изключителни продукти със своето качество и безопасност, благодарение на въведените през годините практики и принципи, но и високото ниво на компетентност към всяка система с която работим и предлагаме на нашите клиенти. Само така можем да бъдем уверени в качествата й. Това се постига само чрез истинска страст и интерес към работата, която е и част от живота ни! 
И най-важен е цялостния процес – от запознаването с нашите продукти и решения, през индивидуалната консултация с всеки заинтересован, предоставянето на тест и първи изживявания със електрическия велосипед или мотоциклет, изпълнение на поръчка по строго индивидуални критерии, гарантираща краен резултат напълно удовлетворяващ предварително зададените нужди на клиента до гаранционната и следгаранционна поддръжка. Вярваме, че само това е начина на работа за създаването на дългосрочно доверие и връзка с нашите клиенти.   

Къде се намираме?       

За сега разполагаме със работилница и склад в красивата долина на розите – с. Долно Изворово (Казанлък). Приемаме посещения след предварителна уговорка и записан час с цел запознаване с машини, тест обиколки, оставяне на велосипеди/мотоциклети и други машини за работа и ремонт. Обслужваме клиенти от цялата страна с помощта на куриери.

изпратете ни съобщение...

Old Friend Electric Rides абревиатурата която избрахме зи най-подходяща за начинанието с което се захващаме като двама стари най-добри приятели. А то е да разпространим нашата страст към електрическите возила, като екологичен, евтин и безкрайно забавен начин за транспорт било то по пътя или в планината.

Кои сме ние?       

Петър Делчев

Винаги съм бил в търсене на нови преживявания, нови познания и нови умения. И следвайки душата си в търсене и на нови емоции се срещнах с думата „хоби“ и като се замисля те бяха много. От дете започнах с разходки из природата и каране на велосипеди, което по-късно прерасна в запалено планинарство. Голяма промяна в живота ми беше първия ми компютър, който не беше просто цъкане на игрички, а исках да разбера как работи, каква работа може да ми върши и може ли да работи за мен. В даден момент Владо ме запали по моторите – неговата страст беше силна и заразна. Започнахме с неработещ руски мотоциклет, който го гледахме като голям камък. След сблъсъка с много „майстори“ и загубено време установихме че трябва да хванем неволята. Както се казва вълка му е дебел вратът, защото си върши сам работата. Първото цепене на двигател беше вълнуващо (и времеотнемащо), но след много опити, сблъсъци с нови и нови препятствия, преодоляване на проблеми в името на една крайна цел – да караме мотоциклети ме доведе до мисълта, че това което искам е свободата. В най-буквалния смисъл я намерих в планината. Планинарството ми стана основен тласък за търсене на спокойствие и щастие. То хубаво, но човек иска да запечата спомена, красотата, поне тази която можеш да видиш с очите си. И така дойде ред на Фотографията. Снимането промени до голяма степен погледа ми към живота. В комбинация с компютърните ми умения отвори и доста нови хоризонти. По това време моторите бяха поизместени от новите ми хобита. От там дойде и липсата на нещо за което не се бях замислял – Адреналин. И хоп на свой ред дойде Дрифта. Чувството за контрол на ситуация извън контрол ми носеше наслада. Съвкупността от всички тези неща доведе до ново хоби – Летенето. Добре де, не истинско летене, но трябваше да се започне от някъде и това беше Авио-моделизма. То ми помогна за усвояването на основите на авиацията, а и малкия мащаб не е толкова финансово болезнен. Благодарение на това се срещнах с нов приятел – Електрониката. Хоризонтите отново се увеличиха. Вече се появи муза да направя нещо в реален мащаб и дойде ред на Електрическия велосипед. Като се замисля доста дълъг път, който ме доведе до тук. Като погледна назад, всичко от което съм се интересувал ми е дало по нещо за да стигна до тук – да правя електрички – Сбора от двуколесни, скорост, адреналин, природа, електроника, компютри е равно на електрически превозни средства, а уравнението фотография, летене доведе до чувството да искаш да споделиш това което знаеш и да запознаеш хората с тези прекрасни машини – електричките.
Няма нищо случайно в живота!


Владимир Костов

Като се замисля от както се помня ме интересуват две неща- природата и машините за придвижване. Един от най-хубавите ми детски спомени са свързани с Балкана и Велосипеда.
Постепенно двете ми любими неща се разделиха. Планината стана достъпна за мен само под формата на пешеходен туризъм, а велосипеда се трансформира в страст към мотоциклета. По това време се породи и мечта да правя мотоциклети , на която до сега не й давах крила и я оставих, като младежки блян.
С напредване на годините се появяваха повече житейски ангажименти, които ми отнемаха много от времето. Усещането как цветните ми дни от детството се обезцветяват в монотонния и скучен свят на възрастните не ми даваше мира.
Изведнъж всичко се промени след карането ми на ендуро мотоциклет, в този момент аз събрах двама мой стари приятели – Балкана и Двуколесната машина.
В този момент се почувствах прероден, дните ми станаха по-ведри, бях позитивен, с усмивка планувах на картата къде ще отида през уикенда.
Но колкото повече карах , започнах да изпитвам угризения. Техния корен се криеше в това, че мотора не беше безвреден за Балкана. Чувството, че шумя и тровя гората ме мъчеха малко, по малко. Все едно да имаш двама много добри приятели и да знаеш, че единия тормози другия. Не можех да намеря решение на проблема.
Докато един ден Пецата ми каза , че ще си прави електрически велосипед. Тогава още не осъзнавах какво ще се случи с живота ми.
Постепенно мощността на електрическия велосипед започна да догонва мощността на мотоциклета.
И буум изведнъж, като гръм от ясно небе, формулата за това какво искам да правя в живота си беше готова за миг: Природа + Каране и сглобяване на електрички.
Чувството на радост от това , което правиш и удовлетворението, че помагаш на други хора да изпитат радост от този икономичен и безвреден превоз.
Както се казва щастието е пред очите ни, от дете подсъзнателно съм знаел какво искам да правя. Просто трябваше да погледна дълбоко в себе си.
Щастието е в нас , така че просто си отворете очите широко.
Живота е красив, колкото природата защото е част от нея.